Heb ik glasvezel? | Het KPN netwerk
Direct naar hoofdinhoud
  • We sluiten je kosteloos aan
  • Snel, stabiel internet met glasvezel
  • Al ruim 4 miljoen adressen aangesloten

Ontdek of je glasvezel hebt of krijgt

Doe de postcodecheck

Vul jouw postcode en huisnummer in. En zie direct of je glasvezel hebt of krijgt.
Glasvezelaansluitpunt

Wat is de postcodecheck?

Wil je voor jouw adres weten of er glasvezel is of komt? Doe dan de postcodecheck hierboven. Hiermee ontdek je direct welk type netwerk er voor jou beschikbaar is. Ook zie je of er plannen zijn om aan het netwerk in jouw buurt te werken.

Heb je glasvezel? Mooi, sluit een glasvezelabonnement af bij een provider die bij je past. En maak gebruik van een supersnelle en stabiele verbinding. Nog geen glasvezel? Schrijf je in voor onze netwerkupdates. Zo hoor je meteen van ons als jouw woning op onze planning komt.

Zo herken je een glasvezelaansluiting in je huis

Je checkt eenvoudig zelf of je een glasvezelaansluiting hebt. Meestal komt glasvezel je woning binnen via een oranje kabel onder de grond. Het glasvezelaansluitpunt is een vierkant, wit kastje van zo'n 10 centimeter. Deze vind je in de meterkast of op de plek waar ook andere kabels je woning binnenkomen.

Glasvezel in Nederland

We sluiten in heel Nederland steden, dorpen en buurten aan op glasvezel. Op onze interactieve netwerkkaart zie je waar we in Nederland glasvezel aan het aanleggen zijn en waar het al ligt.