Glasvezelafspraken maken tijdens de bouwvak
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Glasvezelafspraken maken tijdens de bouwvak

Het is zomervakantie in Nederland en daarom ligt voor een aantal glasvezelprojecten het werk in de wijk even stil. Na de bouwvak pakken we de draad weer op. KPN NetwerkNL blijft natuurlijk gewoon bereikbaar voor al uw vragen, maar let wel op: tijdens de bouwvak zijn er geen of beperkte mogelijkheden om afspraken te maken met de aannemer.

Bereikbaarheid aannemer

U vindt hieronder een overzicht van de projecten waarin het lastig is om tijdens de bouwvak een afspraak te maken.In de aanleggebieden Alkmaar, Diemen, Heerhugowaard, Middenbeemster, Surhuisterveen en Wolvega is het tijdens de bouwvak beperkt mogelijk om afspraken te maken tussen 10.00 en 14.00 uur. In de gebieden Halsteren, Helmond, Teteringen, Tholen en Tilburg is het tijdens de bouwvak helaas niet mogelijk om een afspraak te maken. Overige vragen kunnen gewoon gesteld worden bij KPN NetwerkNL

Op naar de 1 miljoen nieuwe aansluitingen

Het aansluiten op glasvezel van de hierboven genoemde gebieden is onderdeel van de ambitie om veel Nederlandse huishoudens te voorzien van glasvezel. Tot en met 2021 verwacht KPN NetwerkNL 1 miljoen nieuwe huishoudens in heel Nederland op glasvezel aan te sluiten. Om deze ambitie waar te maken is er flink wat werk aan de winkel.

Bent u benieuwd of uw woning op de planning staat? Blijf op de hoogte en schrijf u in.