Onze glasvezelplanning: deze gemeentes sluiten we aan
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Onze glasvezelplanning: deze gemeentes sluiten we aan

Krachtig internet in heel Nederland: dát is onze ambitie. Daarom sluiten we steeds meer gebieden aan op glasvezel. Elke maand komen hiervoor nieuwe gemeentes op de planning. Lees hier welke gebieden we deze maand bekendmaakten en wat je kunt verwachten als jij op de planning staat.

Elke maand nieuwe wijken

Elke maand sluiten we nieuwe steden, dorpen en wijken aan op het glasvezelnetwerk. En genieten steeds meer mensen van krachtig internet dat met hun meegroeit. Zodat ze supersnel kunnen internetten of televisie kunnen kijken in 4K. Vandaag én in de toekomst. Waar ligt glasvezel? Op steeds meer plekken. In dit nieuwsbericht vertellen we je welke gebieden nieuw zijn op de glasavezelplanning.

Waar komt glasvezel?

Hier vertellen we je alles over waar glasvezel ligt en hoe je kunt zien waar glasvezel komt.

Deze gebieden zijn nieuw op de planning

Elke maand komen nieuwe gebieden op de planning voor glasvezel. Onderstaande wijken kwamen daar deze maand bij:

  • Breda Tuinzigt
  • Buitenpost

Deze gebieden kwamen vorige maand op de glasvezelplanning

Heb je vorige maand de geüpdatete glasvezelplanning gemist? Geen probleem. Hieronder zie je welke gebieden we vorige maand bekendmaakten:

  • Heerenveen Oost
  • Alkmaar
  • Gouda Kort Haarlem
  • Gouda Noord
  • Wormer

Ik sta op de planning voor glasvezel! En nu?

Gefeliciteerd! Jij krijgt krachtig glasvezel en wij sluiten je gratis aan op dit netwerk. Doe de postcodecheck om te zien wat de status te zien voor jouw adres. Een klus waarvoor we bij jou in de buurt aan het werk gaan en ook bij je thuis langskomen. We kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om alvast te weten wat je kunt verwachten. Kijk hier hoe we je in vier stappen op glasvezel aansluiten. Goed om te weten: voor en tijdens de aanleg is er in jouw buurt een glasvezelinformatiepunt geopend waar je terechtkunt voor al je vragen. Ook kun je daar toestemming geven voor je gratis glasvezel aansluiting. Dit kun je ook online doen. Net zo makkelijk! Hieronder zie je hoe andere mensen de aanleg van glasvezel in hun wijk hebben ervaren.

De netwerkkaart van Nederland

Gerelateerde artikelen