Ik wil mijn koperaansluiting verplaatsen, kan dat?
Direct naar hoofdinhoud

Ik wil mijn koperaansluiting verplaatsen, kan dat?

Je aansluiting voor kabelinternet zit meestal in de meterkast of op de plek waar ook andere kabels je woning/pand binnenkomen. De koperaansluiting heet ook wel ISRA (een afkorting voor Infra Structuur Rand Apparatuur) en heeft niet een specifieke behuizing. Onderaan de pagina vind je een foto van verschillende ISRA’s.

Weet je niet welke aansluiting je hebt? Onze glasvezelkabel is oranje. De koperkabel is blauw. Met onze postcodecheck kun je checken welke aansluiting jij hebt.

Als je wilt, kun je de ISRA laten verplaatsen. Dit mag je niet zelf doen, want de kabels en aansluiting zijn ons eigendom. Op www.mijnaansluiting.nl vraag je een verplaatsing aan.

Dit doe je in vier stappen:

  1. Ga naar Mijnaansluiting.nl en maak een account aan.
  2. Log in en kies ‘Media en communicatie’.
  3. Druk op ‘Wijzigen aansluiting’ en daarna op ‘Verplaatsing’.
  4. Vul je gegevens in. Laat weten waar de aansluiting nu is en waar je ‘m naartoe wilt verplaatsen.

 

Wij ontvangen daarna je aanvraag. Aan het verplaatsen van de koperaansluiting zitten kosten verbonden. De hoogte van het bedrag bepalen we op basis van de afstand tussen de plaats waar de koperkabel binnenkomt en de plek waar je de aansluiting wilt hebben. Houd er rekening mee, dat op de gewenste plek voor de aansluiting ook een wandcontactdoos voor de elektravoorziening aanwezig is.

Onze aannemer neemt hierover binnen vijftien werkdagen na je aanvraag contact met je op. Heb je daarna nog niets van ons gehoord? Neem dan contact op met onze klantenservice.

LasdopISRA puntISRA punt