Je hebt al toestemming gegeven | Het KPN Netwerk
Direct naar hoofdinhoud

Bedankt, voor je toestemming!
We houden je op de hoogte 

Goed nieuws! We hebben je toestemming succesvol ontvangen voor je eigen gratis glasvezelaansluiting!


Hoe nu verder?

Je hebt aangegeven dat je het fijn vindt als wij je op de hoogte houden via e-mail en SMS over de werkzaamheden voor jouw glasvezelaansluiting.
Hiervoor moet je je e-mailadres bevestigen. Mocht je dit nog niet eerder hebben gedaan, hebben we je zojuist een e-mail toegestuurd. Bevestig via de button in deze e-mail je e-mailadres. Pas dan kunnen wij je per e-mail en SMS op de hoogte houden van belangrijke updates.

Wat kun je nu verwachten?

Indien onze glasvezelvoorbereider nog niet bij jou langs is geweest, belt hij binnenkort bij je aan om samen te bepalen waar in huis je aansluiting komt. Vervolgens sluiten we je woning aan op het glasvezelnetwerk van KPN. Dat doen we tijdens onze werkzaamheden bij jou in de straat. Hiermee ben je klaar voor alle nieuwe mogelijkheden. Het internet blijft tenslotte groeien.

Een persoonlijk glasvezelaanbod ontvangen

Om je kosteloze glasvezelaansluiting te gebruiken, heb je een glasvezelabonnement nodig. Omdat het netwerk van KPN een open netwerk is, leveren verschillende providers diensten over ons netwerk. Wil je een persoonlijk aanbod ontvangen van één van deze providers? Klik dan op onderstaande knop.


Veelgestelde vragen
  • Verplicht toestemming geven mij tot iets?
  • Waarom moet ik toestemming geven voor glasvezel?
  • Wat als ik géén toestemming geef?